BB-viikkotehtävä totaalisen epäonnistunut: ”Tekisi mieli käydä eräiden kurkkuun kiinni”

Big Brother · Stara.fi

Tällä viikolla Big Brother -talon viikkotehtävä oli tuomittu epäonnistumaan jo alusta saakka, eivätkä asukkaat olleet siitä eri mieltä. Tehtävässä asukkailla oli nimittäin esimerkiksi ehdoton kiroilukielto. Sitä kuitenkin rikottiin jo ensimmäisen tunnin aikana.

BB-Sebastian ja BB-Suvi eivät olisi alunperin halunneet panostaa 99 prosenttia viikkobudjetista tehtävään, jonka epäonnistuminen oli varmaa alusta saakka. Nyt he harmittelivatkin muiden asukkaiden päätöstä, jonka takia talossa tullaan kärsimään tulevina päivinä nälkää.

– Nyt tekisi mieli käydä eräiden ihmisten kurkkuun kiinni ja erittäin syvälle kurkuille. Jos me tiedetään, että me ei saada ruokaa, niin ei olla tyhmiä ja laiteta 99 prosenttia. Nyt me ei saada tarpeeksi ruokaa, Sebastian harmitteli.

– Mäkin sanoin, että ei 99 prosenttia, kun tämä oli asennetehtävä. Me sovittiin edellisen asennetehtävän jälkeen, että ei enää 99 prosenttia asennetehtäviin. Mä tiesin heti, että en voi olla kiroilematta, BB-Suvi valitteli.

– Mä totesin silloin, että ei mua kuunneltu silloinkaan niin en sanonut sit mitään, BB-Tanja yritti väittää olleensa valintaa tehdessä 99 prosenttia vastaan.