Berenice Marlohe on uusi Bond-tyttö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tänään Lontoossa kerrottiin tietoja seuraavasta James Bond -elokuvasta. Samalla selvisi esimerkiksi elokuvan nimi ja luonnollisesti myös pääpahiksen esittäjä. Yksi kiinnostavimmista tiedoista oli uuden Bond-tytön henkilöllisyys. Hän on ranskalainen kaunotar Berenice Marlohe.

Upea tumma kaunotar on ainakin muodollisesti pätevä pestiinsä James Bond : Skyfall -elokuvan tähtenä. Katso kuvat tästä.

31-vuotias ranskalainen Berenice Marlohe on monien aikaisempien Bond-tyttöjen tapaan vielä varsin tuntematon tähti, mutta asiaan on tulossa nopeasti muutos. Berenice Marlohe on nähty aiemmin lähinnä televisiossa, jossa hän on ollut mukana televisiosarjoissa Pere et Maire, Dolmen, Femmes de loi ja Equipe medicale d’urgence. Lisäksi hän tähditti lyhytelokuvaa La discordance.