Charles Bubba Smith menehtyi laihdutuspillereihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma on viime kuukausina menettänyt useita rakastettuja tähtiään. Loppukesästä surullinen lista kasvoi yhdellä, kun suosittu komediatähti löydettiin menehtyneenä Yhdysvalloissa. Tuolloin menehtymisen syy oli epäselvä, mutta nyt asiasta on saatu lisätietoa.

Näyttelijä Charles Bubba Smith löydettiin kuolleena Los Angelesissa sijaitsevasta asunnostaan. 66-vuotiaana menehtyneen tähden kuolinsyyksi on nyt vahvistunut laihdutuspillerien yliannostus. Ne yhdistettynä sydänongelmiin aiheuttivat lopulta kohtalokkaan sairauskohtauksen, E! Online raportoi.

Charles Bubba Smith tunnettiin erityisesti suosituista Poliisiopisto-elokuvista, joissa hän näytteli Moses Hightowerin roolia. Lisäksi hänet nähtiin Charlien enkelit -sarjassa.