Jessica on kuin raskaana oleva muumio – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti, näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä painonsa nousujen ja laskujen merkeissä. Etenkin tähden pyöristyvää vatsanseutua on spekuloitu kiivaasti viihdelehdissä ja arvailut osoittautuivatkin oikeiksi, sillä hän on raskaana.

Laulajakaunotar nimittäin odottaa esikoislastaan kihlattunsa Eric Johnsonin kanssa. Simpson piti raskautensa pitkään salassa ja myönsi huhut vasta viime viikolla OK!-lehdelle. Nyt hän kuitenkin jo vitsailee raskaudellaan, sillä Jessica pukeutui Halloweenina raskaana olevaksi muumioksi.

Kuva: Twitter

Poptähti Jessica Simpson oli naimisissa laulaja Nick Lacheyn kanssa kolmen vuoden ajan. Kaunotar on paljastanut menettäneensä neitsyytensä silloiselle aviomiehelleen, sillä hän varjeli koskemattomuuttaan avioliittoa varten. Nykyyän Simpson on kihloissa futispelaaja Eric Johnsonin kanssa. Pariskunta kihlautui viime talvena ja heidän on uutisoitu astelevan alttarille marraskuussa.