Selena Gomezin lyhyt mekko paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Selena Gomez on tehnyt menestyksekästä laulajauraa, mutta silti hänet tunnetaan parhaiten poptähti Justin Bieberin tyttöystävänä. Pian Selena emännöi kuitenkin merkittävää viihdegaalaa, joten oma status on myös kovassa nosteessa.

Toissapäivänä Selena Gomez oli shoppailemassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevissa muotiliikkeissä. Hän oli pukeutunut shoppailua varten erittäin lyhyeen harmaaseen mekkoon. Se oli kuitenkin niin lyhyt, että paljasti nuoren tähden alushousut tämän astellessa paparazzien edessä portaita alas.

Teinipoppari hankki äskettäin lähestymiskiellon ahdistelijalleen, kun 46-vuotias mies matkusti Los Angelesiin tapaamaan popparia ja uhkasi tappaa tämän. Häiriintynyt mies sijoitettiin tapauksen jälkeen psykiatriseen hoitoon mielenterveydellisten ongelmiensa takia.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juontaa 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.