Teinitähti Justin Bieber on aviottoman lapsen isä? ”Seksi kesti vain 30 sekuntia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut viime viikkoina poikkeuksellisen rajujen huhujen ja väitteiden keskiössä. Tuoreimmassa skandaalinkäryisessä tapahtumasarjassa 20-vuotias nuori nainen väittää Bieberin olevan hänen aviottoman poikalapsensa isä.

Uutisoimme eilen kuinka Mariah Yater kertoi Star-lehdelle harrastaneensa seksiä teinipopparin kanssa tämän konsertissa Los Angelesissa vuonna 2010. Naisen mukaan hän oli päässyt tapaamaan popparia tämän takahuoneeseen Staples-areenalla.

– Justin kosketteli minua ja puhui rivoja. Pyysin häntä laittamaan kondomin, mutta Justin ei halunnut sitä. Se oli hänen ensimmäinen kertansa. Hän oli nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia, nainen väitti The Daily Mail -sivuston mukaan.

Nyt Mariah Yater väittää teinipopparin olevan hänen kolmikuukautisen lapsensa isä, ja vaatii siksi oikeudessa isyystestiä elatusmaksujen toivossa. Kanne on nostettu San Diegon tuomioistuimessa. Bieber on edustajineen kiistänyt jyrkästä hurjat väitteet. Star-lehti julkaisi ensimmäisen kuvan Mariah Yaterista.

Aiemmin tänä syksynä Justin Bieber joutui toistenkin pettämishuhujen kohteeksi. Popparin väitettiin tavanneen salaa mallikaunotar Macarena Lemosin Etelä-Amerikassa. Nuorukainen on seurustellut jo kuukausien ajan kollegansa Selena Gomezin kanssa.

Justin Bieber suunnittelee parhaillaan näyttelijänuraansa. Tähti on esiintynyt muun muuassa Never Say Never-elokuvassa, joka kertoo kanadalaisnuorukaisen matkasta teinisensaatioksi. Justin näytteli myös C.S.I-rikossarjassa yhden jakson verran. Hän kertoi äskettäin haastattelussa lyöttäytyneensä yhteen näyttelijä Mark Wahlbergin kanssa. Poppari kertoi suunnittelevansa koripalloon liittyvää elokuvaa, jossa hän näyttelee Wahlbergin sukulaispoikaa.