Vaimo synnytti tyttären – mies antoi sakot ja heitti ulos

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinassa yhden lapsen politiikka on johtanut siihen, että sataa naista kohtaan miehiä on jo 118. Nyt eräs intialainen aviomies toivon myös kovasti poikalasta, mutta sellaista vaimo ei kuitenkaan synnyttänyt. Miehen reaktio oli poikkeuksellinen, sillä hän antoi vaimolleen sakot.

Biharissa asuva pariskunta sai Nargis-nimisen tyttölapsen, mutta se ei miehelle riittänyt. Mohammad Manzoor antoi 30-vuotiaalle Shahnaz-vaimolle sakot ja heitti tämän ulos talostaan. Mies lupasi päästää vaimon takaisin kotiin vasta kun tämä oli maksanut sakkonsa, Gulf News uutisoi.

Lisäksi mies ilmoitti, että sakkomaksu tuplaantuisi, mikäli vaimo synnyttäisi perheeseen vielä toisen tyttären. Tieto tapauksesta päätyi kuitenkin pian tieto myös viranomaisten korviin. Nainen kertoi poliisille, että myös miehen sukulaisten suhtautuminen häneen muuttui tyttövauvan syntymän jälkeen. Aiemmin kaksi poikaa synnyttänyt vaimo totesi, että jos tytön synnyttämisestä rangaistaan, olisi hänen tullut saada vastaavalla tavalla palkinto kahden pojan synnyttämisestä.