Arman Alizad sai Aamu-tv:n toimittajan raivon partaalle – YLE sensuroi

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen televisiotähti Arman Alizad oli tänä aamuna vieraana Yleisradion Aamu-tv:ssä. Hän oli esittelemässä YLE TV2 -kanavan Lauantaiprojekti-ohjelmaansa, mutta haastattelu ei mennyt aivan kuten haastattelija oli etukäteen suunnitellut.

Brittiformaattiin perustuvan keskusteluohjelman isännät Arman Alizad ja Joona Kortesmäki panivat haastattelun niin sanotusti lekkeriksi. Suomea sujuvasti puhuva iranilaissyntyinen Alizad suostui nimittäin puhumaan haastattelussa ainoastaan farsinkieltä, jota Kortesmäki sujuvasti tulkkasi toimittajalle ja katsojille.

Alkuun toimittaja tyytyi kuuntelemaan naureskellen, mutta pian pinna oli selvästi katkeamispisteessä. Seuraavat kysymykset haastattelija esitti ainoastaan Kortesmäelle, mutta hieman rentouduttuaan hän pyysi kuitenkin jo Armanilta hieman tulkkausta. Yleisradio sensuroi haastattelun Areena-palvelustaan, mutta nyt se on kuitenkin julkaistu YouTubessa.