Rockyhtyeen kitaristi löydettiin kuolleena kesken kiertueen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime päivän aikana viihdemaailmassa on saatu jälleen useita suru-uutisia lyhyen ajan sisällä. Yksi tuoreimmista traagisista tapauksista tulee Yhdysvalloista, jossa Suomessakin suositun rockyhtyeen kitaristi löydettiin yllättäen menehtyneenä kesken kiertueen.

Kuollut rokkari on Cory Smoot, artistinimeltään Flattus Maximus, joka tunnettiin legendaarisen GWAR-metalliyhtyeen perustajajäsenenä ja kitaristina. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Smoot löydettiin eilen menehtyneenä yhtyeen ollessa kiertuematkalla Minneapolisista Edmontoniin. Yhtye vahvisti suru-uutisen eilen julkaisemassaan tiedotteessa.

– Meillä ei ole tietoa kuolinsyystä ja yhtyeemme jäsenet ovat täydellisessä shokissa ja murtuneita tapahtuneesta, yhtyeen laulaja David Brockie kertoi tiedotteessaan.