Courtney Stodden ilman meikkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime aikoina äimistelty avioliittoa, jossa 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchinson asteli alttarille 17-vuotiaan Courtney Stoddenin kanssa. Julkisuuden hakuista avioparia onkin nimitetty Hollywoodin epäsuhtaisimmaksi pariksi.

Viikonloppuna kohupari ikuistettiin perin naamiaisasuissa tranvestiittina ja teinipissiksenä. Näin ollen vaimo ei tarvinnut lainkaan asua. Nyt Courtney Stodden on kuitenkin päätynyt paparazzien tähtäimiin ulkoillessaan kerrankin ilman valtavaa pakkelikerrostaan. Luonnollisesti asu oli kuitenkin edelleen yhtä mauton kuin yleensä. Katso kuvat tästä.

Viihdelehdissä on viime aikoina epäilty teinivaimon muokanneen vartaloaan plastiikkakirurgialla, mutta lääkäri Paul Massifin mukaan kaunotar on täyttä luomua.

Kohuttu pariskunta tapasi, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle kurssille. Taannoin heidän haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa aiheutti järkytystä, sillä teinivaimo poseerasi kameralle muun muuassa ”pornoilmeitä”. Toukokuussa alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.