Ex-lapsitähden bikinivartalo vangitsi katseet – näin kuuma CSI-hottis on nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Eva La Rue ei ole vielä lyönyt itseään läpi julkkistähtien ykköskastiin, mutta yritys on kuitenkin hyvä. CSI Miami -televisiosarjaa tähdittävä tumma kaunotar nähdään nyt nimittäin viimein bikinikuvissa, joita sarjan fanit ovat odottaneet.

Eva nähdään tuoreissa kuvissa poseeraamassa aurinkoisissa rantatunnelmissa valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Kuvien perusteella ei heti tule mieleen, että tällä muodokkaalla neitokaisella on ikää jo reippaan 40 vuotta.

44-vuotias Eva La Rue on amerikkalainen malli ja näyttelijä, joka teki läpimurtonsa All My Children -hittisarjassa ja on sittemmin vakiinnuttanut paikkansa myös niin ikään suositussa CSI Miami -poliisisarjassa. Eva aloitti näyttelemisen jo kuusivuotiaana ja teini-ikäisenä hän voitti mallikilpailun. Heti koulun jälkeen kaunotar aloitti näyttelemisen. Eva La Ruen oli määrä lentää WTC-torneihin osuneella lentokoneella, mutta hän vaihtoi lentoa vain päivää ennen turmaa.