Leonard Stone kuoli 87-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisista hittisarjoista ja elokuvista tuttu amerikkalainen näyttelijä Leonard Stone on kuollut. Hän menehtyi keskiviikkona syöpään 87-vuotiaana. Hän tähditti muun muassa televisiosarjoja Hill Street Blues, Simon & Simon, Falcon Crest, Rakkaat siskot, Vaarallinen tehtävä, LA Law ja Näkymätön mies.

Parhaiten Stone muistetaan kuitenkin roolistaan vuonna 1971 ensi-iltansa saaneessa menestyselokuvassa Jali ja suklaatehdas , jossa hän näytteli Violetin isää. Oregonissa vuonna 1923 syntynyt Leonard Stone teki mittavan ja ikimuistoisen uran, sillä hän ehti näytellä vuodesta 1956 alkaen lukuisissa menestyssarjoissa ja hänet tunnettiin lopulta ympäri maailmaa.

Edellä mainittujen sarjojen lisäksi hänet nähtiin hittisarjoissa General Hospital, Waltonin perhe, M*A*S*H, Peter Gunn ratkaisee, Lahjomattomat, The Partridge Family, Virginialainen sekä lukemattomissa muissa klassikkosarjoissa.