Tässä on maailman vihatuin fani – topless mutta ei missikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut viime viikkoina poikkeuksellisen rajujen huhujen ja väitteiden keskiössä. Tuoreimmassa skandaalinkäryisessä tapahtumasarjassa 20-vuotias nuori nainen väittää Bieberin olevan hänen aviottoman poikalapsensa isä.

Kohufani Mariah Yeater on parhaillaan maailman vihatuin fani, sillä hän on saanut väitteillään miljoonat muut Bieber-fanit kihisemään raivosta. Neitokainen on saanut verkossa tuhansia tappouhkauksia ja häntä on haukuttu kaikin mahdolliin sanoin. Nyt verkossa nähdään millainen neitokainen on kyseessä. Fanit ovat kuvien perusteella päätelleet, että heidän idolinsa ei ole voinut harrastaa vessaseksiä ”noin ruman tytön kanssa”, mutta kauneus on tietenkin katsojan silmässä.

Kuva: Starzuncut.com

Yeater voi joutua oikeuden eteen alaikäisen teinipopparin raiskauksesta, koska Justin Bieber oli vasta 16-vuotias väitetyn seksin tapahtumahetkellä viime vuonna. Seksi alaikäisen kanssa voidaan tulkita lain mukaan raiskaukseksi, vaikka sitä olisi harrastettu yhteisymmärryksessä.

Kuva: Starzuncut.com

Justin Bieber suunnittelee parhaillaan näyttelijänuraansa. Tähti on esiintynyt muun muuassa Never Say Never -elokuvassa, joka kertoo kanadalaisnuorukaisen matkasta teinisensaatioksi. Justin näytteli myös C.S.I-rikossarjassa yhden jakson verran. Hän kertoi äskettäin haastattelussa lyöttäytyneensä yhteen näyttelijä Mark Wahlbergin kanssa. Poppari kertoi suunnittelevansa koripalloon liittyvää elokuvaa, jossa hän näyttelee Wahlbergin sukulaispoikaa.