Selena Gomez julkaisi lemmikkikuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien kuumaan a-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez kertoi tällä viikolla haaveilevansa Glee-hittisarjan tähteydestä. Poppari tähditti äskettäin Monte Carlo -elokuvaa Glee-komistus Cory Monteithin kanssa ja haluaisi nyt tähdittää samaa hittisarjaa.

Nyt Selena Gomez on julkaissut Twitter-blogissaan valokuvan kiertueensa viimeiseltä keikalta. Siinä hänet nähdään backstagella antamassa pusua Baylor-lemmikkikoiralleen. Miljoonat teinipojat haluaisivat olla kuvassa hänen lemmikkikoiransa tilalla. Selena on kuitenkin seurustellut pitkään kollegansa Justin Bieberin kanssa.

Kuva: Twitter

Selena Gomez kuvasi äskettäin viimeisimmät jaksonsa Disneyn Waverly Placen velhot -sarjassa. Hän kertoi sarjan loppumisen ja roolihahmostaan Alex Russosta luopumisen olleen todella rankkaa. Tilalle hän voisi ottaa roolin Glee-sarjan lisäksi myös esimerkiksi Gossip Girl -sarjasta.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juontaa 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.