Sofia Vergaran raju paljastus: ”Sairastuin syöpään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja on tällä hetkellä äänestetty yhdeksi seksikkäimmäksi tähdeksi Hollywoodissa.

Nyt 39-vuotias kaunotar on tehnyt synkän paljastuksen, sillä hän kertoi ABC Nightline -ohjelmassa sairastuneensa syöpään. Hän sai kuulla diagnoosista 28-vuotiaana vuonna 2000. Synkkä uutinen sattui muutenkin jo pahaan paikkaan, sillä Sofian isoveli oli murhattu ja pikkuveli huumekierteessä.

– Ajattelin, että mitä ihmettä hän puhuu. Minähän tunnen itseni terveeksi ja syöpä tarkoittaa kuolemaa. En koskaan tuntenut itseäni sairaaksi. Se oli painajainen, koska tunsin itseni terveeksi, Sofia Vergara kertoi ohjelmassa.

Syöpäkasvain poistettiin leikkauksessa.

Kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.