Häädetty BB-Stefan pettyi – Amanda ei ollut vastassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta passitettiin tänään jälleen yksi asukas kotimatkalle. Varsin värikkään viikon jälkeen talosta häädettiin BB-Stefan. Hänen lisäkseen äänestyksessä olivat nimettyinä Suvi ja Janica.

– Onko Amanda täällä? Stefan kysyi ensimmäisenä studioon päästyään.

BB-Amanda ei ollut tällä kertaa paikalla, ja se oli Stefanille suuri pettymys. Mies myönsi kotimatkan olevan muutenkin kova paikka. Stefania vastassa oli kuitenkin hänen äitinsä, jota mies oli kertonut kaipaavansa kovasti.

Äänestyksessä olivat nimettyjen lisäksi lisäksi Annika ja Suvi, jotka joutuivat äänestykseen ilman nimeämisiä sääntörikkomuksen takia. He nimittäin liikkuivat Isovelin määräämän seis-tehtävän aikana. Samainen tehtävä jatkuu myös alkavalla viikolla, ja vaikeusastetta lisäävät taloon seis-tehtävien aikana saapuvat asukkaiden perheenjäsenet ja ystävät.