Brooke Mueller jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisioriitojensa lisäksi näyttelijä Charlie Sheen on taistellut ex-vaimonsa Brooke Muellerin kanssa lasten huoltajuudesta. Pariskunta avioitui vuonna 2008 ja vaimo haki avioeroa viime vuoden marraskuussa.

Nyt Brooke on poseerannut kahden poikansa, Maxin ja Bobin, kanssa lapsille järjestetyissä Hollywood-julkkisjuhlissa, mutta jostain syystä hän oli jättänyt rintaliivinsä kotiin. Lastentapahtumassa ei välttämättä katsota hyvällä asua, joka paljasti perheenäidin rinnat.

Brooke Mueller rähjäsi aiemmin syksyllä lentokoneessa lentoemännälle, ja tilanne huipentui Brooken poistumiseen koneesta ennenkuin kone ehti edes lähteä ilmaan. Mueller raivostui, koska lentoemäntä kielsi häntä menemästä vessaan. 33-vuotias realitysarjan-tähti selitti lentoemännälle haluavansa oksentamaan, mutta lentoemäntä oli Muellerin mukaan töykeä. Sheenin ex-vaimo on jo kauan taistellut alkoholi- ja huumeriippuvuudesta ja olikin taannoin 45 päivää vieroitushoidossa.

Pariskunnan avioerosopimus oli peräti 41-sivuinen. Siinä sovittiin myös lasten yhteishuoltajuudesta. Sheen saa lapset kotiinsa kolmena viikonloppuna kuukaudessa. Lisäksi vaimo saa 55.000 dollarin elatusmaksun kuukaudessa. Sopimuksen mukaan elatusapu ei saa olla pienempi kuin mitä Sheen maksaa toiselle ex-vaimolleen Denise Richardsille. Pariskunnan asunto jäi Sheenille, mutta hän maksoi vaimonsa osuudesta miljoonan.