Tältä Emma Stone näytti 11-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja hän on näytellyt jo useissa menestyselokuvissa. Superbad-leffassa läpimurtonsa tehnyt Emma Stone nähtiin taannoin Zombieland ja Easy A -elokuvien tähtenä.

Nyt verkossa on julkaistu kuvia, joissa Emma Stone nähdään näyttelemässä 11-vuotiaana pikkutyttönä The Wind In the Willows -tuotannossa. Katso kuvat tästä.

22-vuotias näyttelijäkaunotar kertoi aiemmin, ettei hän uskalla poseerata kameralle alasti, koska hänen isänsä on nakukuvia vastaan. Stone nimittäin uskoi isäukkonsa suuttuvan paljaan pinnan vilauttamisesta niin paljon, että se rikkoisi heidän välinsä.

– Isäni tappaisi minut, jos poseeraisin alasti. Hän ei puhuisi minulle enää koskaan. Rakastan isääni, joten alastomuus kameran edessä on asia, joka hermostuttaa minua, Stone paljasti You-lehdelle.

Emma Stone paljasti äskettäin saaneensa paniikkikohtauksen Crazy Stupid Love -elokuvansa kuvauksissa. Hän tarvitsi sijaisnäyttelijän erääseen elokuvan kohtaukseen, jossa vastanäyttelijä Ryan Goslingin oli tarkoitus nostaa hänet ilmaan. Näyttelijäkaunotar ei nimittäin pystynyt siihen itse lapsuudessa tapahtuneen välikohtauksen takia. Stone kertoi murtaneensa lapsuudessaan molemmat kätensä, kun hän tippui liikuntatunnilla nojapuiden päältä.