Frankie Cocozza juopotteli koko yön – saa potkut kisasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

X Factor -ohjelman amerikkalainen versio joutui tällä viikolla ongelmiin, kun tuotanto jäi kiinni taustanauhojen käyttämisestä. Kilpailijat eivät siten laulaneetkaan oikeasti. Nyt ohjelman brittiversion tähti Frankie Cocozza on noussut otsikoihin viinanhuuruisilla bileillään.

Ohjelmassa kiroillut ja muutenkin huonosti käyttäytynyt Frankie Cocozza on nyt aiheuttanut pahennusta juhlimalla rankasti samaan aikaan kun hänen olisi pitänyt valmistautua seuraavaan esiintymiseensä.

Nyt The Sun uutisoi, että ohjelman tuotantotiimi ja tuomaristo ovat saaneet tarpeekseen Cocozzan sekoiluista. Hän saapui huonossa kunnossa ja massiivisessa krapulassa tuomareiden eteen. Frankie ei ollut ehtinyt edes vaihtaa vaatteitaan, koska hän palasti baarireissulta vasta aamukahdeksalta. Nuorukaisen kohtalo selvinnee lähipäivinä.