Perhe järkyttyi – IKEA kauppasi kehyksiä heidän perhekuvallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on tullut tietoon muutamia tapauksia, joissa kaukomailta on löytynyt mainoksia, joiden perhekuvia on käytetty ilman lupaa. Verkosta löydetyt perhekuvat on laitettu mainoksiin kysymättä, mutta tieto on lopulta kantautunut kuvissa poseeraavien tietoon.

Nyt amerikkalainen Winquistien perhe on järkyttynyt ollessaan shoppailemassa paikallisessa IKEA-myymälässä. He nimittäin huomasivat yllättäen valokuvakehyksien osastolla, että eräässä mallissa oli esittelykuvana heidän oma yksityinen perhepotrettinsa, Deseret News uutisoi.

Kuva: Facebook

Utahissa asuvan perheen äiti Natalie Winquist järkyttyi nähdessän perhekuvansa huonekalujätin kehyksissä, sillä kuvan käyttöön ei kysytty lupaa. Äiti oli julkaissut kuvan muutamaa vuotta aiemmin blogissaan. Myymälän henkilökunta suostui ottamaan kehykset pois myynnistä ja kertoi tulostaneensa kuvan kuvapalvelun katalogista.