Nikki Reedistä varttui kuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Nikki Reed teki ensimmäisen menestysroolinsa jo teini-ikäisenä, ja sittemmin hänet on nähty jo lukuisissa hittielokuvissa. Menestyksestään huolimatta Reed on pysytellyt tyylikkäästi paparazzien julkkistutkan alapuolella.

Nyt Nikki on kuitenkin taas otsikoissa, kun hän kiertää maailmaa markkinoimassa seuraavaa Twilight-elokuvaansa. Kaunotar on kuvattu esimerkiksi ympäri Eurooppaa näyttävissä asuissa, joista kohahduttavin oli seksikäs ja paljastava valkoinen iltapuku.

23-vuotias amerikkalainen näyttelijätär Nikki Reed tunnetaan parhaiten Twilight-elokuvien tähtenä, mutta hän aloitti uransa jo 14-vuotiaana vuonna 2003 hittielokuvassa Thirteen. Reed on urallaan nähty muiden muassa elokuvissa The Lords of Dogtown ja Mini’s First Time.