Paris Hilton poseerasi huippunopean junan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin seurapiirineitokaisiin lukeutuva Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista. Samalla hän on joutunut valloittamaan kokonaan uusia maita.

Nyt Paris Hilton on itse julkaissut oman ”paparazzikuvansa”, jossa neitokainen poseeraa luotijunan vierellä. Kuvatekstissä hän kertoo kuinka on lähdössä Espanjan Zaragozaan yli 300 kilometrin tuntinopeudella kulkevalla junalla.

Kuva: Twitter, Paris Hilton

Viime viikolla Hiltonin vierailu Puolaan on päättynyt skandaaliin, kun häntä suojelleet poliisit saivat potkut. Hän näyttäytyi Katowicen kaupungissa sijaitsevassa kauppakeskuksessa kolmen raamikkaan turvamiehen kanssa. Pian selvisi, että miehet olivat todellisuudessa paikallisia terrorismin vastaisen yksikön poliiseja, joiden tulisi varjella henkilöllisyyttään. Tieto kuutamokeikasta kantautui lopulta myös poliisijohdon korviin, jolloin poliisit saivat potkut.