Uusi BB-kaunotar kiinnostui erityisesti Ramista: ”Täällä on tosi outoa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa alkanut viikko on ollut ainakin asukkaiden mielestä kauden paras, sillä he ovat saaneet jo maanantain aikana useita läheisiään vierailemaan taloon. Samalla odotus tulevista vierailuista on huipussaan. Päivän kruunasi uuden yllättävän asukkaan saapuminen.

Big Brother Extra -ohjelman juontaja Elina Viitanen saapui tänään taloon asukkaaksi. Asukkaat eivät vielä tiedä miten kauan Elina viipyy heidän seurassaan, eikä hän saa sitä myöskään kertoa. Ensimmäisenä silmänsä näyttävään vaaleaverikköön iski BB-Mikael, minkä johdosta BB-Annika murtui ja vetäytyi itkemään pesään muiden näkymättömiin.

– Onko outoa olla täällä? Suvi tiedusteli tulokkaalta.

– On. On tosi outoa, Elina vastasi.

– Kiitos että ootte ollut noin ystävällisiä. Mä en voinut yhtään tietää miten te otatte mut vastaan. Miten te ootte noin kivoja? Te voisitte olla ihan että mitä sä tuut tänne meidän himaan pyörimään, Elina lisäsi.

Elina on sen sijaan ilmeisen vaikuttunut Ramista, sillä he ovat viettäneet paljon aikaa yhdessä. Pihamaalla Elina tenttasi Ramia toden teolla ja vaikutti olevan oikeasti kiinnostunut miehestä. Ohjelman verkkosivujen mukaan Elina ihmetteli miehelle talon hektistä keskustelutahtia. Muut asukkaat seurasivat ikkunasta innoissaan heidän keskusteluaan. Parhaillaan Elina makoilee makuuhuoneessa muiden asukkaiden kanssa ja keskustelee talon arjesta.