Jennifer Lopezin minihame nousi liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Jennifer Lopez on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa ja sitä seuranneiden suhdekiemuroiden merkeissä. Tällä kertaa hän on päätynyt paparazzien kuviin Buenos Airesissa, Argentiinassa. Siellä autosta nouseminen osoittautui odotettua vaikeammaksi.

Latinokaunotar ei nimittäin suostunut ottamaan kiinni auttavasta kädestä, vaan hän halusi itse nousta tila-autostaan. Lyhyt hame teki kuitenkin tepposet noustuaan liian korkealle ja paljastettuaan hieman liikaa sisällöstään.

Kerroimme äskettäin kuinka latinolaulajatar Jennifer Lopez purskahti itkuun kesken keikkansa. Myöhemmin julkisen itkukohtauksen syitä spekuloitiin viihdelehdissä. Juuri avioeron kokeneen tähden uskottiin romahtaneen, koska hänen laulamansa kappale kertoi rakkaudesta.

Sittemmin 42-vuotiaan supertähden kyyneleiden vuodatuksen todellinen syy selvisi. Jennifer Lopez nimittäin liikuttui lavalla, koska hän näki televisioruudulla valokuvan kaksosistaan. Mohegan Sun -areenalla esiintyneen tähden perhekuva vilautettiin yleisölle kesken keikan ja Lopez purskahti itkuun onnesta. Tunteikas laulajatar paljasti myöhemmin Extra-lehdelle liikuttuneensa myös siitä, että hän näki äitinsä yleisössä.

Jennifer Lopez ja Marc Anthony ilmoittivat taannoin eroavansa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Pariskunnan eron syyksi epäiltiin kaunottaren ihastusta I’m Into You -musiikkivideossaan esiintyvään malliin William Levyyn. Myös Anthonyn rahaongelmien uskottiin liittyneen avioeroon. Laulajat ovat kuitenkin pysyneet ystävinä lastensa tähden, sillä heillä on kolmevuotiaat kaksoset Emme ja Max.