Nightwishin Tuomas Holopainen harvinaisessa haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nightwish esiintyy Suomessa seuraavan kerran maaliskuussa 2012. Menestysyhtyeen seitsemäs albumi Imaginaerum julkaistaan 30. marraskuuta 2011 ja ensi kevään keikat ovat osa Imaginaerum-maailmankiertuetta. Nyt yhtyeen keulahahmo Tuomas Holopainen on ollut Staran Chaos Tube -blogitiimin haastattelussa.

Holopainen kertoo englanninkielisessä haastattelussa uudesta levystään ja sen nimestä sekä tietenkin myös tulevasta elokuvasta. Lisäksi Holopainen luotaa hieman myös yhtyeen tulevia suunnitelmia.

Imaginaerum World Tour 2012 – 2013 lähtee liikkeelle 21. tammikuuta Kaliforniasta, ja Suomessa Tuomas Holopainen kumppaneineen nähdään esiintymässä jo maaliskuussa. Suomen keikoilla on mukana myös Poisonblack. Suomen osuuden jälkeen Nightwish suuntaa Venäjälle, jonka jälkeen kokoonpanon show vierailee ensimmäistä kertaa Ukrainassa.