Ozzy Osbourne riehui hotellissa – koko huone veressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä muutama vuosi sitten Osbournen julkkisperhe oli yksi viihdemaailman varakkaimmista, mutta sittemmin tilanne on muuttunut radikaalisti. Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin kuinka Sharon ja Ozzy Osbourne saivat amerikkalaiselta verottajalta 1,7 miljoonan dollarin veromätkyt.

Rajua rock-elämää vuosikymmenien ajan elänyt Ozzy Osbourne on ehtinyt menestyksekkäällä urallaan tehdä monenlaisia tempauksia. Bänditoveri Tony Iommi on nyt paljastanut tuoreessa Iron Man: My Journey Through Heaven and Hell With Black Sabbath -kirjassaan, että eräällä Black Sabbath -keikkareissulla Ozzy sotki kokonaisen hotellihuoneen hain verellä.

– Huumeet olivat lopulta tylsiä, joten piti keksiä jotain muuta tekemistä. Kerran Ozzy heitti hain hotellihuoneen ikkunasta, paloitteli sen ja koko huone sotkeentui verestä, Tony Iommi kirjoittaa kirjassaan.

Samalla Tony Iommi paljasti olevansa yhä viikoittain yhteydessä Ozzyyn.

62-vuotiaalla Ozzy Osbournella on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan ja kolme lasta nykyisen vaimonsa Sharon Osbournen kanssa. Nyt Black Sabbath -yhtyeestä aikoinaan erotettu Ozzy katuu menetettyjä aikoja lastensa kanssa. Rokkari kamppaili taannoin pitkään päihdeongelmiensa kanssa. Jack-poika tuotti äskettäin isästään kertovan God Bless Ozzy Osbourne -dokumentin. Hän kertoi haluavansa dokumentin avulla näyttää ihmisille perhettään rakastavan rokkarin todellisen minän.