Pariskunta varasti auton harrastaakseen seksiä – auto olikin poliisiauto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autovarkaudet ovat yhä edelleen erittäin yleinen rikollisuuden muoto, ja motiivina on yleensä huviajelun lisäksi esimerkiksi irtaimen omaisuuden ja autostereoiden varastaminen. Nyt Lake Worthissä Yhdysvalloissa eräällä pariskunnalla on ollut kuitenkin muut puuhat mielessä.

59-vuotias mies ja hänen 53-vuotias naisystävänsä varastivat nimittäin houkutuskäytössä olleen poliisiauton totutusta poikkeavan syyn takia. He halusivat nimittäin harrastaa seksiä autossa, eikä oma menopeli ollut lähistöllä. Sattumalta kohteeksi valikoitui kuitenkin poliisin siviiliauto, koska siinä oli avaimet sopivasti virtalukossa. Auto oli autovarkaita varten varustettu poliisiauto, johon oli asennettu videointi- ja äänityslaitteet sekä kaukopysäytys.

Varastettu Honda Civic -poliisiauto pysäytettiin kuitenkin muutamassa minuutissa ja molemmat autovarkaat pidätettiin. Poliisi kuitenkin yllättyi pariskunnan kertoessa autovarkautensa erikoisen motiivin. Se ei kuitenkaan vaikuttanut autovarkauden seurauksiin, sillä nyt molemmat odottavat oikeudenkäyntiä.