RAP SM 2011 -mestari Kajo uusi tittelinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna kisatun RAP SM 2011 -kilpailussa voittajaksi riimitteli Kajo, joka uusi nyt tittelinsä. Hän voitti nimittäin mestaruuden myös vuonna 2009. Toiseksi kilpailussa sijoittui Aatami ja kolmanneksi Santeri.

Aatamin kuin Santerin pääseminen jatkoon välieristä vaati heiltä verbaalisia nappisuorituksia, kun vastassa oli vahvoja ennakkosuosikkeja. Tänä vuonna nähtiin ja kuultiin tasaväkisiä battleja ja riimittelijöiden tekninen ja sanallinen taito oli parantunut edellisistä vuosista.

Illan aikana nähtiin myös yksi yllätys-battle kun tuomarina toiminut Altis haastoi kilpailemassa olleen Young Sprayn battleen. Battle sai alkunsa kun Altis pyysi lavalla olleita Young Sprayta & Aatamia riimittelemään tuomareista, ja kun Altis hieman lämpeni itseään koskevasta riimittelystä Young Sprayn osalta.