Uutuuspizzassa 1 800 kilokaloria – maistuisiko tämä kaksikerroksinen herkku?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Yhdyvalloissa lanseeratussa uutuushampurilaisessa oli huimat 8.000 kilokaloria. Nyt Britanniassa on lanseerattu uutuuspizza, joka ei nouse aivan samanlaisiin lukemiin, mutta on mahdollisesti aloittamassa uuden pizzatrendin.

Kyseessä on nimittäin Iceland-yhtiön lanseeraama kaksikerroksinen pizza ”Double Decker Double Pepperoni Pizza”, joka sisältää peräti 1.800 kilokaloria. Painoa yhdelle tuplapizzalle kertyy noin 700 grammaa. Annos sisältää lähes 10 grammaa suolaa ja 55 grammaa rasvaa.

Kuva: Iceland

Suomessa ei ole ilmeisesti vielä kaksikerroksisia pizzoja listoilla, mutta pian sekin lienee ajankohtaista. Toimituksen jutun julkaisun jälkeen saamien lukijavinkkien perusteella Turusta löytyy parikin pizzeriaa, joista on saatavilla kerrospizzoja. Ulkoisesti pizzauutuus muistuttaa hieman meksikolaista quesadillaa, mutta tuplatäytteillä.