14-vuotias suunnitteli tappavansa Justin Bieberin tyttöystävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut viime viikkoina poikkeuksellisen rajujen huhujen ja väitteiden keskiössä. Tuoreimmassa skandaalinkäryisessä tapahtumasarjassa 20-vuotias nuori nainen väittää Bieberin olevan hänen aviottoman poikalapsensa isä.

Mariah Yeater on saanut väitteidensä takia verkossa tuhansia tappouhkauksia, mutta nyt poliisi on saanut kiinni vasta 14-vuotiaan teinitytön, jonka epältiin suunnittevan Justinin nykyisen ja entisen tyttöystävän tappamista. Los Angelesin poliisin mukaan tyttö kaavaili puukottavansa Selena Gomezin ja Caitlin Beadlesin.

Poliisi sai luvan kotietsintään, jossa selvisi, että tyttö olikin liikuntakyvytön ja joutuu käyttämään pyörätuolia. Nyt hänen äitiään on pyydetty tarkkailemaan tyttärensä nettipuuhia.

Sittemmin isyysväitteet saivat yllättävän käänteen, kun TMZ julkaisu sai selville, että Mariah Yeater oli väittänyt toistakin miestä lapsensa isäksi ja vaatinut tältäkin elatusmaksuja. Väitteet hän esitti jo joulukuussa 2010, eli kyseessä on sama raskaus. Asiasta syntyneen riidan johdosta hän sai syytteen pahoinpitelystä.