Amy Childs kiinnitettiin alusvaatemalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Amy Childs lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on noussut seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä -televisiosarjan tähtenä. Nyt hän poseeraa mallikuvissa.

Realitysarjan tumma kaunotar nähdään parhaillaan poseeraamassa alusvaatemalliston upeissa mallikuvissa, joiden perusteella televisiouran voisi koska tahansa vaihtaa malliuraan. Amy on nyt nimittäin kiinnitetty Ultimo-merkin mainoskasvoksi monien muiden julkkisten tavoin. Katso kuvia tästä.

Kuva: Ultimo

20-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa syyskuussa 2011.