BB-juontaja Elina murtui itkuun talossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen yllättävä käänne, kun samaisen ohjelman juontaja Elina Viitanen saapui asukkaaksi taloon. Tänään hän murtui kyyneliin, kun vuorossa on ollut seksiteemainen päivä. Hetki sitten nähty pornoshow oli nimittäin Elinalle liikaa.

BB-Sebastian joutui hetki sitten pyytämään asukkailta anteeksi sitä, että hän ei suostunut katsomaan ronskia esitystä. Elina oli jo valmiiksi pahoillaan miehen puolesta, koska hänestä tuntui pahalta katsoa Sebastiania, joka ei sietänyt seksiesitystä. Elina murtuikin lopulta itkuun makuuhuoneessa, jonne Sebastian tuli hänen perässään.

– Musta tuntuu vaan niin pahalta sun puolesta ja tuntui jo heti kun se alkoi. Sulla oli täysi oikeus kieltäytyä sen katsomisesta. Mun mielestä siinä mentiin liian pitkälle, kun sua koskettin. Mä pahoitin mieleni jo heti sun puolesta ja sit mä ajattelin että jos sä yhdistät mut tohon juttuun, kyynelehtivä Elina kertoi Sebastianille

– Musta rakkaus ei vain ole kauppatavaraa millään tasolla, Sebastian totesi.

– Sä oot muutenkin ollut tosi etäinen mua kohtaan. Onko tässä muutenkin jotain? Elina tiedusteli.

– Ei ole. Mä näin tänään mulle rakkaan ihmisen ja oon ollut muissa maailmoissa, Sebastian kertoi.

– Mä oon täällä sekä työn puolesta että ihan omana itsenäni, Mulla on joitain asioita, jotka toimii hieman toisin mun työn takia, mutta ihan henkilökohtaisena asukkaana mä oon täällä ja oon vastannut myös teidän henkilökohtaisiin kysymyksiin, Elina jatkoi.