James Bond päätähti haluaa lemmenpesän kuvauspaikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden tuoreimman James Bond -elokuvan pääosassa nähty brittitähti Daniel Craig oli taannoin otsikoissa, kun hänen epäiltiin iskeneen naimisissa olevan näyttelijäkaunotar Rachel Weiszin. Myöhemmin pariskunnan suhde paljastui ja heidät vihittiin salaa New Yorkissa.

Seuraavaksi supertähti ryhtyy kuvaamaan uutta James Bond -elokuvaa Skyfall. Nyt sisäpiiristä paljastettiin, että Daniel Craig on pyytänyt saada käyttöönsä sellaisen asuntovaunun, jossa on leveä parisänky. Hän nimittäin toivoo, että vaimo voisi tulla mukaan kuvauspaikalle. Craig perusteli pyyntöön sillä, että siten hän voisi panostaa kaikkensa juuri uuteen Bond-elokuvaan.

Bond-tähti Daniel Craig on 43-vuotias brittiläinen näyttelijä ja tuottaja. Mies tuli tutuksi kahdessa aikaisemmassa Bond-saagaan kuuluvissa elokuvissa Casino Royale ja Quantum of Solace. Aikaisempina vuosina hänet nähtiin elokuvissa The Golden Compass, Infamious, Munich ja Lara Croft: Tomb Raider. Parhaillaan menestynyt näyttelijä tähdittää elokuvia The Girl With The Dragon Tattoo ja Cowboys & Aliens.