Maailman rikkain supermalli kävi lapsuutensa kimppasuihkuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien raskaaseen sarjaan lukeutuva Gisele Bundchen sai perheenlisäystä joulukuussa 2009, mutta jo kolmen kuukauden kuluttua hän teki paluun Vogue-lehden muotikuvauksiin. Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli teki siis nopean paluun töihin.

Maailman rikkain supermalli on nyt paljastanut, että aina elämä ei ole ollut ruusuilla tanssimista. Hänen perheensä oli nimittäin niin köyhä, että kuusi sisarusta joutuivat nukkumaan perheen kaksiossa yhteissängyissä ja käymään yhteissuihkuissa.

– Nukuimme yhteissängyissä ja kun joku halusi suihkuun, niin tuli kisaa siitä kuka ehti ensin. Minä ja siskoni kävimme suihkussa myös samaan aikaan aikaa säästääksemme, Gisele Bundchen kertoi Vogue-lehdelle.

Brasilialaissyntyinen 31-vuotias Gisele Bundchen on sekä maailman parhaiten palkattu että maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi. Gisele on nykyisin naimisisa jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen lapsi Benjamin Rein Brady. Aiemmin kaunotar seurusteli pitkään näyttelijä Leonardo Di Caprion kanssa.