Menikö Big Brother liian pitkälle? Kahlittuja asukkaita ruoskitaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon harvinaisen raju aikuisviihdepäivä sai illan tullen entistä rajumpaa sisältöä. Juuri nyt asukkaista Mikael, Janica ja Annika ovat kiinnitettyinä erilaisiin laitteisiin ja naamioasuinen mies ruoskii jalkapuuhun kiinnitettyä Annikaa.

Kyseessä on Tervetuloa kammioon -tehtävä, jossa asukkaat saavat vapaaehtoisesti mennä lisähuoneeseen, josta on tehty kidutuskammio. Kiduttajat ymmärtävät vain kolme sanaa. Vihreä tarkoittaa sitä, että asukas haluaa lisää ja kovempaa. Keltainen tarkoittaa sitä, että asukas haluaa lisää ja punainen sitä, että asukas haluaa lopettaa.

– Apua mä en näe mitään, mä saatan tukehtua tänne! Mä en tykkää ollenkaan että satutetaan. Mä inhoon tällaista. Mua ne ruoski paljon lujempaa kuin teitä, Janica totesi pää kokonaan huputettuna.

– Punainen, punainen, punainen! Mä en enää ikinä halua, että joku koskee mun perseeseen, Annika huusi saatuaan ruoskasta takapuoleensa.

Ruoskijamies on verhottu valkoiseen paperihaalariin, mutta miehen ulkoinen olemus muistuttaa kovasti talosta jo aiemmin poistettua Stefania. Ruoskijan poistuttua hetkeksi paikalta Mikael pääsi vapautumaan kahleistaan ja päästi myös Annikan irti.

– Vitsi mä en halua, että ne ruoskii mua, Annika valitteli.

– Ei ne voi satuttaa vasten tahtoa. Hei mä haluan kiduttaa, Mikael totesi.

– Mä en halua lähteä vielä, Janica yllätti.

Seuraavaksi kammioon suuntasi BB-Veera, joka puhkui innosta päästessään sisään. Hymy kuitenkin hyytyi nopeasti neitokaisen nähtyä mitä huoneessa tapahtui. Olohuoneessa muut luulevat, että kyseessä on salatehtävä ja että kammiossa on asukkaiden ystäviä. Pian Veera kahlittiin ja kynttilästä ryhdyttiin valuttamaan steariinia paljaalle käsivarrelle.

– Aaaaaa! Toi sattuu oikeesti ihan vi**sti! Ai vitsi tää sattuu! Tää tuntuu samalta kuin se mun chilitamponi. Keltainen kiitos! Aaaaaaa, sattuuu! Veera huusi.