Selena Gomezin tiukka asu sai sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien kuumaan a-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez kertoi äskettäin haaveilevansa Glee-hittisarjan tähteydestä. Poppari tähditti äskettäin Monte Carlo -elokuvaa Glee-komistus Cory Monteithin kanssa ja haluaisi nyt tähdittää samaa hittisarjaa.

Selena seurustelee poptähti Justin Bieberin kanssa, mutta nuoren miehen uskottomuusväitteet eivät ole vaikuttaneet suhteeseen. Selena nimittäin vahvisti heidän olevan edelleen yhdessä. Äskettäin nuori Disney-kaunotar poseerasi poikkeuksellisen upeassa asussa 2011 Fulfillment Fund -gaalassa Beverly Hillsissä. Neitokaisen asuvalinta kestää hieman kriittisemmänkin tarkastelun.

Selena Gomez kuvasi äskettäin viimeisimmät jaksonsa Disneyn Waverly Placen velhot -sarjassa. Hän kertoi sarjan loppumisen ja roolihahmostaan Alex Russosta luopumisen olleen todella rankkaa. Tilalle hän voisi ottaa roolin Glee-sarjan lisäksi myös esimerkiksi Gossip Girl -sarjasta.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juontaa 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.