Kurinpalautus pojalle: Vanhemmat panivat ulostetta koululaukkuun

Ohhoh! · Stara.fi

Lasten kasvattamisessa on yhtä monta metodia kuin on perheitäkin. Nyt eräs amerikkalainen perhe on päätynyt otsikoihin hieman poikkeuksellisten kasvatusmetodien vuoksi. Vanhemmat olivat kaiken lisäksi hyvin koulutettuja, sillä äiti oli entinen rehtori ja isä armeijan kersantti.

Machnickien perheen kuriton poika sai huomata käytännössä kuinka hänen vanhempansa yrittivät saada poikaa tottelemaan. He nimittäin panivat esimerkiksi koiran ulostetta pojan koululaukkuun juuri kun poika oli lähdössä kouluun. Lisäksi isä kielsi pojalta ajoittain asunnon vessan käyttämisen, joten poika joutui kävelemään öisinkin viereiseen puistoon yleiseen vessaan.

Tätä tapahtui kun poika oli 12 – 14-vuotias. Nyt poika on 16-vuotias ja vanhemmat ovat joutuneet vastuuseen tekosistaan. Vanhemmat joutuivat lopulta oikeuteen, jossa he saivat syytteet lapsensa huonosta kohtelusta. Vanhemmat kertoivat pojan valehdelleen ja varastelleen. Syyttäjä myönsi, että poika oli käyttäytynyt huonosti, mutta samalla totesi ettei käytös oikeuttanut tällaiseen toimintaan.