BB-asukkaan äiti asteli Big Brother -taloon – siivosi asukkaiden sotkuja!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin nyt jälleen uusi vieras, kun BB-Ben sai äitinsä taloon. Muista asukkaiden läheisistä poiketen tällä kertaa vieras ryhtyi toimeen heti taloon astellessaan. Äiti ryhtyi nimittäin järjestelemään paikkoja poikansa jäljiltä.

Benin äiti suuntasi ensimmäiseksi talon keittiöön, jossa hän vilkaisi jääkaappiin, kokeili tuleeko hanasta vettä ja sulki asukkaiden avoimeksi jättämiä kaappien ovia. Seuraavaksi hän meni poikansa luokse ja antoi hänelle suudelman poskelle.

– Sä oot sankari! Sebastian huusi.

Sitten äiti meni sohvan luokse ja järjesteli sotkuisia tyynyjä ennen kuin poistui talosta. Pian asukkaat saivat taas liikkua. Ben onnistui olemaan liikkumatta koko vierailun ajan, joten hän ei joutunut suoraan häätöäänestykseen. Äidin poistumisen jälkeen Ben murtui itkuun.

– Se hymähti ennen kuin lähti. Se varmaan arvostaa poikaansa, kun pöytä oli täynnä vibraattoreita ja sellaisia, Tanja naureskeli.

– Joo, ja pyöritteli päätään tälleen, Mikael muisteli.

– Mä en ymmärrä miksi se vain siivoili täällä? Se oli ihan kummallisen näköinen, Ben sai sanotuksi kyyneleiden lomasta.

– Sun äiti tuli! Vitsit mikä mama! Sillä oli nahkahame päällä, Suvi muisteli.

– Hyvä, äitis tuli siivoamaan! Kuulitko Benkku kun se sanoi, että ”Sä oot mun poika”. Ihan mahtavaa. Sulla on oikeasti niin kova mama. Mä arvostan tota todella, Sebastian hehkutti.