Hiphop-tähti Heavy D menehtyi traagisesti – sydänkohtausta epäillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailma on jälleen menettänyt yhden rakastetuista tähdistään, kun amerikkalainen hiphop-tähti Heavy D on menehtynyt 44-vuotiaana. 1990-luvulla erittäin hyvin menestynyt ja listaykkösenäkin komeillut suosikkiartisti sai yllättäen sairauskohtauksen keskellä päivää.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan Heavy D oli ollut ostoksilla Beverly Hillsissä ja palannut takaisin kotiinsa, kun hän sai sairauskohtauksen kotinsa ulkopuolella. Artisti kiidätettiin sairaalaan, jossa hän lopulta menehtyi. Kuolinsyyksi epäillään sydänkohtausta.

44-vuotias jamaikalaissyntyinen Heavy D tunnettiin hiphop-artistina, tuottajana ja näyttelijänä. Hän nousi kansainväliseen suosioon Heavy D & The Boyz -yhtyeensä vuonna 1991 julkaisemalla jättihitillä Now That We Found Love.