Räppärin viimeiset viestit Twitterissä – surunvalittelut juuri ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka 90-luvulla huippusuosiosta nauttinut amerikkalainen räppäri Heavy D menehtyi Beverly Hillsissä. Lehtitietojen mukaan syynä oli sydänkohtaus.

Heavy D tunnettiin innokkaana sosiaalisen median käyttäjänä, ja pian kuoleman jälkeen julkisuuteen päätyi myös miehen viimeiseksi jäänyt Twitter-mikroblogin viesti. Siinä hän antaa arvokkaan neuvon muille ihmisille. Hän nimittäin kirjoitti verkossa ”Be inspired”. Hieman aiemmin hän oli ehtinyt esittää surunvalittelunsa nyrkeilijä Joe Frazierin kuoleman johdosta.

44-vuotias jamaikalaissyntyinen Heavy D tunnettiin hiphop-artistina, tuottajana ja näyttelijänä. Hän nousi kansainväliseen suosioon Heavy D & The Boyz -yhtyeensä vuonna 1991 julkaisemalla jättihitillä Now That We Found Love.