Jessica Simpson, olisit jättänyt tämän kertomatta!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Menestyksekkään julkkisuran luonut Jessica Simpson nauttii parhaillaan esikoisensa odotuksesta. Tähti odottaa yhteistä lasta kihlattunsa Eris Johnsonin kanssa. Simpson piti raskautensa pitkään salassa, mutta nykyään hän esittelee ylpeänä paisunutta vauvamahaansa.

Nyt uhkeista muodoistaan tunnettu kaunotar kertoi raskautensa aiheuttaneen haisevia sivuvaikutuksia. Simpson nimittäin piereskelee jatkuvasti. Tähti jakoi tämän tiedon Twitter-blogissaan ja kertoi faneilleen, ettei hänen pierujensa määrä ole enää normaalia.

– Ihminen päästelee ilmavaivoja keskimäärin noin 15 kertaa päivässä. Raskaana oleva nainen taas piereskelee sen 15 kertaa! Simpson kirjoitti Twitter-blogissaan.

Vaalea kaunotar on joutunut aiemminkin ongelmiin suolistokaasujensa takia. Viime vuonna Simpson nimittäin pieraisi tärkeässä kokouksessa bisnesmiesten edessä. Lähteen mukaan tähti oli keskeyttänyt erään bisnesmiehen puheenvuoron töräyttämällä ”erittäin pitkän” pierun.

Poptähti Jessica Simpson oli naimisissa laulaja Nick Lacheyn kanssa kolmen vuoden ajan. Kaunotar on paljastanut menettäneensä neitsyytensä silloiselle aviomiehelleen, sillä hän varjeli koskemattomuuttaan avioliittoa varten. Nykyyän Simpson on kihloissa futispelaaja Eric Johnsonin kanssa. Pariskunta kihlautui viime talvena ja heidän on uutisoitu astelevan alttarille marraskuussa.