Michael Jacksonin lääkärin pelätään tappavan itsensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuolemaan liittyvä oikeudenkäynti päättyi pari päivää sitten tuomion julistamiseen. Oikeus katsoi lääkärin syylliseksi supertähden tappoon ja voi joutua neljäksi vuodeksi vankilaan.

Tuomion jälkeen lääkäri Conrad Murray murtui kyyneliin ja hänet kuljetettiin suoraan rangaistuslaitokseen. Nyt TMZ uutisoi, että Murray on pantu erikoistarkkailuun, koska hänen epäillään yrittävän itsemurhaa. Hän ei saa viettää lainkaan aikaa ilman valvontaa.

Lääkäri antoi Jacksonille tappavan annoksen kiellettyä Propofol-lääkettä ennen laulajan kuolemaa keväällä 2009. Lisäksi hän menettää lääkärilupansa. Lääkärin puolustus yritti väittää, että Jackson oli itse ottanut kuolemaan johtaneen annoksen tappavaa lääkettä.

Oikeudenkäynti oli poikkeuksellisen pitkä, sillä pääkäsittely alkoi vasta kaksi ja puoli vuotta kuoleman jälkeen ja asiaa istuttiin tuomioistuimessa kuuden viikon ajan. Michael Jacksonin fanit odottivat tuomiota oikeustalon ulkopuolella äityivät raivokkaisiin suosionosoituksiin, kun tieto päätöksestä annettiin.