One Direction -tähti Staralle: ”Voisin seurustella fanin kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yhtye niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Stara tavoitti yhtyeen tähden Zayn Malikin äskettäin langan päähän.

Haastattelussa miljoonien teinityttöjen päiväuni Zayn Malik paljasti, että hän voisi seurustella myös faninsa kanssa.

– Minusta ei koskaan pitäisi tapailla ketään sen takia onko hän fani vai ei. Jos pitäisin jostain henkilöstä, niin voisin seurustella hänen kanssaan oli hän sitten fani tai ei, Zayn Malik kertoi Staralle.

– Ehkä fanius kuitenkin auttaisi, koska silloin hän pitäisi samanlaisesta musiikista kuin minä. Ihmisten pitäisi tapailla ihmisiä, joista pitää, eikä välittää ovatko he faneja vai eivät.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes Me Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköskeksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistaan marraskuussa.