Pettynyt vaimo varoittaa miesten golf-reissuista hämmentävällä tavalla – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten on ajoittain tarpeellista saada äijäaikaa itselleen ja ystävilleen. Joskus sellaisen tarpeen täyttää pari tuntia pubissa ja joskus kierros golfia. Nyt eräs naiivi irlantilainen vaimo on kuitenkin suivaantunut miehensä golf-reissuihin ja ryhtynyt sen takia erikoisiin toimenpiteisiin.

Keskimääräistä luovempi naiivi vaimo ei tyytynyt huutamaan asiaansa keittiössä, vaan hankki asialleen keskimääräistä tyylikkäämmän foorumin. Hän osti nimittäin mainostilaa paikalliselle golf-kentälle johtavan M50-moottoritien laidalla seisovasta rekasta ja suunnitteli siihen suurikokoisen mainoksen.

Kuva: Irish Times

Dublinin liepeillä kaasuttelevat autoilijat joutuvat nyt katselemaan miten kissankokoiset kirjaimet huutavat, että ”Golf-reissut ovat miehille passi hämäräperäisiin viikonloppuihin äijäseurassa. Herätkää tytöt… Naiivi vaimo”. Naisen henkilöllisyyttä ei ole saatu selville. Mainosta on tosin epäilty myös viraaliksi mainostempuksi.