Ylipainoisen naisen shokki: Oma kuva pettämismainoksessa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten valokuvien käyttäminen ilman lupaa mainoksissa on luonnollisesti kiellettyä, mutta Suomessakin on sattunut tapauksia, joissa se ei ole mainostajia estänyt. Maailmalla uutisoitiin äskettäin lisäksi tapauksesta, jossa perhe löysi oman kuvansa kehyksistä IKEA-myymälässä.

Nyt Britanniassa on kuitenkin paljastunut poikkeuksellisen härski tapaus, jossa selvästi ylipainoisen mallineitokaisen valokuva päätyi härskiin lehtimainokseen. Siinä nainen esitettiin luvattomasti kyseenalaisessa valossa, sillä hänen viettelevän poseerauksensa yhteydessä oli teksti: ”Säikähditkö viime yönä vaimoasi?” Kyseessä oli pettäjämiehille suunnatun verkkopalvelun lehtimainos.

Kuva: Jezebel.com

Kyseinen nainen on XL-mallina työskentelevä 32-vuotias Jacqueline, oikealta nimeltään Ashley Madison. Hän kertoi Jezebel-verkkojulkaisulle, että kuva otettiin jo muutama vuosi sitten. Kyseenalaiseen mainokseen kuva oli päätynyt ilmeisesti jonkun kuvapalvelun kautta.