One Direction -tähti: ”Meillä ei ole aikaa biletykselle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yhtye niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Stara tavoitti yhtyeen tähden Zayn Malikin äskettäin langan päähän.

Bändin jäsenet ovat iältään 17 – 19-vuotiaita, joten vanhimmat voisivat ikänsä puolesta viettää iltojaan baareissa ja pubeissa. Näin ei kuitenkaan ainakaan bändin itsensä mukaan ole tehty. Haastattelussa miljoonien teinityttöjen päiväuni Zayn Malik nimittäin kertoi, että juhlimiseen ei ole aikaa.

– Tällä hetkellä keskitymme siihen mitä teemme. Luulen, että juhliminen tulee sitten aikanaan. Juhlimme sitten kun siihen on tarpeeksi aikaa. Juuri nyt keskitymme albumiimme ja toivomme, että saamme siitä hyvän vastaanoton, Zayn Malik kertoi Staralle.

Samalla nuori suosikkilaulaja halusi lähettää terveiset suomalaisille faneilleen.

– Haluan kiittää saamastamme tuesta, vaikka emme ole oikeastaan vielä julkaisseet siellä mitään. Haluan kiittää tuesta, vaikka en ole aivan varma miksi olemme siellä suosittuja. Kiitos ja toivottavasti tuette meitä myös jatkossa, Zayn kiitteli vuolaasti suomalaisia.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes Me Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköskeksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistaan marraskuussa.