Sam Faiersin muodot pääsivät valloilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Sam Faiers lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on jälleen ylittänyt uutiskynnyksen bikinikuvillaan. Suomessakin nähtävän Glamourelämää Essexissä -saippuasarjan tähti on nyt nimittäin esitellyt kurvikasta vartaloaan rantalomalla.

Lokakuussa Sam Faiers ja hänen Billie-siskonsa joutuivat hengenvaaraan, kun raivostunut naisjoukko hyökkäsi heidän kimppuunsa ravintolassa. Naisjoukkio potki Samia useita kertoja päähän siten, että tämä menetti tajuntansa. Molemmat siskokset kiidätettiin sairaalaan, jossa Samia tutkittiin myös aivovaurion pelossa.

Nyt neitokainen valmistautuu vastaavia tilanteita varten ottamalla itsepuolustustunteja. Hänen asuvalintansa ei kuitenkaan ollut välttämättä paras mahdollinen sporttista harrastusta varten.

20-vuotias Sam Faiers tunnetaan kotimaassaan erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkaa syyskuussa 2011.