Täh? Michael Jacksonin kuolinvuode myynnissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin kuolemaan liittyvä oikeudenkäynti päättyi äskettäin tuomion julistamiseen. Oikeus katsoi laulajan henkilääkäri Conrad Murrayn syylliseksi supertähden tappoon. Murray menettää lääkärilupansa ja voi joutua neljäksi vuodeksi vankilaan.

Jackson menehtyi sänkyynsä Propofol-lääkkeen yliannostukseen Los Angelesin kotinsa makuuhuoneessa. Nyt uutisoitiin, että poptähden viimeinen leposija huutokaupataan. Julienin huutokauppayritys aikoo nimittäin myydä Jacksonin jättimäisen sängyn, jossa laulaja veti viimeiset hengenvetonsa.

Huutokauppayritys aikoo myös myydä Jacksonin lukuisia arvoesineitä, kuten taideteoksia, antiikkiesineitä ja huonekaluja. Joidenkin taulujen uskotaan menevän kaupaksi 30.000 dollarilla. Poptähden keittiöstä myydään myös liitutaulu, johon Jacksonin lapsi on kirjoittanut ”Minä rakastan isää. Hymyile, se on ilmaista”.

– Haluamme säilyttää näiden tavaroiden historian, huutokauppayrityksen johtaja Darren Julien kertoi Contact Music-sivuston mukaan.

Oikeudenkäynti oli poikkeuksellisen pitkä, sillä pääkäsittely alkoi vasta kaksi ja puoli vuotta kuoleman jälkeen ja asiaa istuttiin tuomioistuimessa kuuden viikon ajan. Michael Jacksonin fanit odottivat tuomiota oikeustalon ulkopuolella äityivät raivokkaisiin suosionosoituksiin, kun tieto päätöksestä annettiin. Conrad Murray puolestaan murtui kyyneliin ja hänet kuljetettiin suoraan rangaistuslaitokseen.