Kaksinkertainen lottovoittaja: ”Älkää kertoko vaimolle!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia ihmisiä, jotka ovat olleet niin onnekkaita, että ovat voittaneet elämänsä aikana kaksi kertaa loton päävoiton. Nyt yksi eräs lottovoittaja, taiwanlainen mies, on pyytänyt, ettei hänen päävoitostaan kerrottaisi vaimolle.

Ensimmäisellä kerralla voittosumma oli 81.000 euroa, mutta toisella kerralla kohdalle sattui jättipotti 5,1 miljoonaa euroa. Varsinaisen jättipotin lunastamisen yhteydessä mies pyysi lottoarvonnan järjestäneeltä yhtiöltä, että se ei ilmoittaisi voitosta hänen vaimolleen, The China Times uutisoi.

Mies oli kertonut yhtiölle, että hän ei vienyt lottokuponkeja kotiinsa, vaan piilotti sen työpaikkansa kassakaappiin. Arvonta järjestettiin 15. syyskuuta ja mies sai koko jättipotin itselleen.

– Löydän kyllä hyvän hetken, jolloin ilmoitan asiasta vaimolleni, mutta nyt toivon asian pysyvän salassa, miehen kerrotaan pyytäneet.