Rihanna lomaili läpinäkyvässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka huippusuosittu poptähti Rihanna on viettänyt Välimerellä ökylomaa yhdessä ystäviensä kanssa. Paparazzit eivät tällä kertaa saaneet parhaita otoksia, koska artisti itse julkaisi rohkeita kuviaan Facebookissa.

Tyttöporukalla näyttää olleen todella hauskaa sekä maissa että merellä. Maissa Rihanna näyttäytyi myös paljastavassa asussa ilman rintaliivejä. Tällä asullaan laulajatähti sai takuulla ainakin miesten jakamattoman huomion, sillä neitokaisen mekko oli osittain läpinäkyvä. Sen alla hänellä oli ainoastaan pienenpienet mustat stringit.

Esquire-lehti rankkasi taannoin poptähti Rihannan maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Samoihin aikoihin Italian Vogue-lehti valitsi Rihannan vuoden naiseksi. Hän sai kunnianosoituksen musiikkimenestyksestään ja työstään hyväntekeväisyyden parissa. Lehti kehui myös laulajakaunottaren taitoa selviytyä yksityiselämänsä tragedioista pitäen silti uransa kasassa. Rihanna kampanjoi esimerkiksi rintasyöpää vastaan ja auttaa sairaita ihmisiä.